Αναχωρούν για την Ελβετία οι Νέοι του Ολυμπιακού τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ολυμπιακός: Το τμήμα κάτω των 19 ετών του Θρύλου, τα ξημερώματα της Πέμπτης πρόκειται να αναχωρήσει από την Ελλάδα για την Ελβετία, όπου θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θα συμμετάσχουν στο τουρνουά της Αλτστέτεν.

Oι Νέοι του Ολυμπιακού θα ταξιδέψουν για τη Ζυρίχη και συγκεκριμένα στο Αλτστέτεν, σε τουρνουά στο οποίο θα λάβουν μέρος ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Δανία, Αυστρία και Μεξικό.

Ολυμπιακός: Μανιάτης και Κίτσος μαζί με τις σχολές Αμερικής και Καναδά (pics)
Ολυμπιακός: Μανιάτης και Κίτσος μαζί με τις σχολές Αμερικής και Καναδά (pics)

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 27 μέχρι και τις 28 του μήνα, με τις ομάδες να είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους, ενώ οι αγώνες θα πραγματοποιούνται σε δύο ημίχρονα διάρκειας 20 λεπτών. Να σημειωθεί παράλληλα πως οι αγώνες κατάταξης της διοργάνωσης, θα γίνουν σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών.

Σε όμιλο με τη Γουλβς

Οι Νέοι του Ολυμπιακού στον όμιλό τους θα αγωνιστούν απέναντι σε δυνατές ομάδες από Αγγλία και Γερμανία.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στον όμιλο τη Γουλβς από την Αγγλία, όπως και την Ουνιόν Βερολίνου της Γερμανίας. Επίσης στον όμιλο είναι και η Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας.

Αναλυτικά η αποστολή των Νέων για την Ελβετία, είναι η εξής:

Κυριαζής, Σίνα, Χρήστου, Φρέρης, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μουζακίτης, Πετρόπουλος, Συρμής, Κουτσογούλας, Κασέμι, Καράκουτης, Πρεκατές, Παπακανέλλος, Βλασσόπουλος, Ιμπαγάσα, Λιάτσος.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24