Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για τον 26χρονο Αλγερινό Ναμπίλ Μπενταλέμπ, της Σάλκε. Διαβάστε για την περίπτωσή του…

Ο Ολυμπιακός έχει στη μεταγραφική του λίστα έναν χαφ μεγάλων προδιαγραφών. Ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ αγωνίζεται στη Σάλκε, παίζοντας στα χαφ. Είναι «6άρι», πιο πολύ «8άρι», ενώ και σε εξαιρέσεις παίζει κι ως «10άρι». Γεννημένος στις 24 Νοεμβρίου του 1994, στη Λιλ της Γαλλίας.

Έχει εξαιρετική τεχνική, πολύ καλό πρώτο κοντρόλ. Επιπλέον, ο Μπενταλέμπ παίζει με το κεφάλι ψηλά, με τρομερή πρώτη πάσα. Μιλάμε για έναν αρκετά διορατικό στο παιχνίδι του, ποδοσφαιριστή, παίζοντας ικανότατα στον χώρο του κέντρου.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να δώσει καλύτερη ανάπτυξη στην πρώτη μπαλιά. Όπως επίσης στο να βγάλει καλύτερα την ομάδα μπροστά. Να χτίσει από πίσω παιχνίδι, ενώ στις καλές του μέρες σκοράρει κιόλας, καθώς μπορεί να δώσει γκολ από το κέντρο.

Στα συν για την κίνηση απόκτησής του, το κίνητρο για τον πρωταθλητισμό, αλλά και την Ευρώπη. Στη Σάλκε, η ομάδα έχει πάρει την κάτω βόλτα, και ο παίκτης δεν είναι για να παίζει τόσο χαμηλά. Σίγουρα, μια πολυτέλεια αν έρθει στο Ελληνικό πρωτάθλημα, με το συμβόλαιό του να είναι στα 4.5 εκατ. ευρώ.

Όσοι τον παρακολουθούν, θεωρούν πως φέρνει αρκετά στον Ραμπιό.

Δείτε τον παρακάτω σε δράση: