Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της Super League, με μόνο στόχο τη νίκη που θα «κλειδώσει» το φετινό πρωτάθλημα και 47ο της ιστορίας.

Πανέτοιμος για… στέψη μες στην Τούμπα είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται σήμερα (4/5, 19:00, Novasports Prime) από τον ΠΑΟΚ για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση του πρωταθλήματος για τα πλέι οφ της Super League. Χρειάζονται μόλις έναν βαθμό για τη μαθηματική εξασφάλιση του φετινού τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο +13 από την ομάδα του Λουτσέσκου, ενώ με δύο αποτελέσματα θα προσθέσει ακόμη ένα πρωτάθλημα, το υπ’ αριθμόν 47ο της ιστορίας του! Ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι και τρίτο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ!

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη στην… εκπνοή επί του ΠΑΣ Γιάννινα (3-2), έχοντας ως στόχο να τελειώσουν από σήμερα τη δουλειά. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε αποστολή, όπως συνηθίζει τελευταία, όμως στην αποστολή βρίσκονται κανονικά ο Φορτούνης, ο Λαλά και ο Αγκιμπού Καμαρά.

Μια πιθανή ενδεκάδα θα είναι: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Τικίνιο.

Για την πλευρά του ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να βάλουν στοπ στους 7 αγώνες δίχως νίκη. Οι Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ είναι τραυματίες, με τον Λουτσέσκου επίσης να μην ανακοινώνει αποστολή, κρατώντας τα χαρτιά του κλειστά.

Το βράδυ της Τετάρτης θα έχουμε απάντηση στο αν θα υπάρχει φιέστα τίτλου από… απόψε, ή θα πάρει παράταση λίγες ημέρες ακόμη.