Ο Ολυμπιακός ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, στο Ρέντη, με φόντο τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός κάνει εκκίνηση στην προετοιμασία του από σήμερα, με την πρώτη συγκέντρωση στο Ρέντη. Επιπλέον, θα γίνουν τα απαιτούμενα εργομετρικά και ιατρικά τεστ στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου.

Ο Πορτογάλος προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς, βρίσκεται στην Ελλάδα ενώ οι παίκτες του επιστρέφουν στη δράση με φόντο τη νέα σεζόν. Να θυμίσουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, με την κλήρωση να γίνεται αύριο.

Θεωρείται δεδομένο πως από την πρώτη του Ολυμπιακού θα απουσιάζουν οι διεθνείς παίκτες. Θα πάρουν κάποιες μέρες έξτρα άδεια, λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Επιπλέον, οι δανεικοί επέστρεψαν στο Ρέντη. Πιο συγκεκριμένα, στην χώρα μας βρίσκονται οι Αχμέντ Χασάν, Λεονάρντο Κούτρης, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Νίκολα Τσούμιτς. Στις 22/6 οι Πειραιώτες θα μεταβούν στην Αυστρία, για να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Όπως γνωρίζετε θα δώσουν και κάποια φιλικά, ενώ στις 3 Ιουλίου θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Στις 9/7 θα δώσουν και το πρώτο εντός έδρας φιλικό, με αντίπαλο την Άλκμααρ.

Όσον αφορά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας, θα διεξαχθεί στις 19 ή 20 Ιουλίου, με τη ρεβάνς να γίνεται στις 26 ή 27 του ίδιου μήνα.