Ο Ολυμπιακός αναμένεται να «δέσει» για περισσότερα χρόνια τον Πέδρο Μαρτίνς, όμως οι συζητήσεις θα γίνουν τον χειμώνα.

Ο Ολυμπιακός και η πλευρά των «ερυθρόλευκων» είναι αρκετά ευχαριστημένη με τον Πορτογάλο τεχνικό μας, Πέδρο Μαρτίνς. Ομοίως και ο ίδιος ο κόουτς είναι φανερά χαρούμενος που εργάζεται στον Θρύλο.

Έχει τα κλειδιά του Ρέντη, είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δουλεύει ανεπηρέαστος, καθώς η εμπιστοσύνη είναι έκδηλη από την πλευρά της Διοίκησης.

Φυσικά, μέλημα του Ολυμπιακού είναι να «δέσει» για πολλά ακόμη χρόνια τον «Professor» στο «λιμάνι». Μάλιστα χτες (14/6) είχαμε γράψει σχετικά με το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος έχει συμβόλαιο έως το 2022, ουσιαστικά μπαίνει στον τελευταίο χρόνο το συμβόλαιό του. Ένα έτος που θα είναι το τέταρτο συνολικά στον Ολυμπιακό.

Καλή διάθεση υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, όμως όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από τον χειμώνα.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην ομάδα μας από το 2018, έχοντας 163 αγώνες, με 110 νίκες, 28 ισοπαλίες και 25 ήττες. Φέτος, το συμβόλαιό του προέβλεπε να λάβει, συν τα μπόνους, περίπου 1.5 εκατ. ευρώ.

Οι συζητήσεις θα αφορούν ένα νέο συμβόλαιο, για μία ακόμη διετία. Όμως, κάθε συζήτηση θα μετατεθεί για τον Οκτώβρη, ή ακόμη και Γενάρη. Καθώς η ομάδα έχει μπροστά τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Ο στόχος είναι οι όμιλοι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κι ας είναι δύσβατο το μονοπάτι, μιας και το ταξίδι ξεκινά από τον Β’ προκριματικό γύρο.

Συζητήσεις σε φάση επαφών, μπορεί να γίνει και νωρίτερα φυσικά. Όμως, για οριστικές συμφωνίες, αναμένεται να συμβεί μετά τον Γενάρη.