Σύμφωνα με την A’ Bola, ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, φαίνεται να είναι προτεραιότητα της Πόρτο για φέτος.

Αναμφίβολα, το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται σε περίοπτη θέση για πολλούς συλλόγους της Πορτογαλίας. Πρόκειται για έναν ικανό αμυντικό, ο οποίος ανεβάζει επίπεδο μια ομάδα. Ο ίδιος έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν στην χώρα μας, φορώντας τα «ερυθρόλευκα». Ενώ, όπως είναι φυσικό, κι η χρηματιστηριακή του αξία έχει ανέβει κατακόρυφα.

Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει τις μεγαλύτερες ομάδες της πατρίδας του. Συγκεκριμένα, η Μπενφίκα έχει κάνει κίνηση για την απόκτησή του, ενώ στο παιχνίδι φέρεται να μπαίνει κι η Πόρτο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της A’ Bola, η Πόρτο ψάχνει διακαώς για κεντρικό αμυντικό, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να έχει δημιουργήσει μια λίστα με ονόματα. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, το όνομα του Σεμέδο ξεχωρίζει.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει τον αμυντικό του Ολυμπιακού. Και ο κυριότερος λόγος είναι πως ο παίκτης δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Έχει εμπειρίες από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα ενσωματωθεί ομαλά και γρήγορα.

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως η Πόρτο αργά ή γρήγορα θα κινηθεί για την απόκτησή του, όμως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με ποσό κάτω των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Για να δούμε λοιπόν…