Ο Ολυμπιακός δεν έχει στο μυαλό του καμία αναβολή, αντ’ αυτού προετοιμάζεται κανονικά για αναμέτρηση στις 5 Γενάρη.

Ο Ολυμπιακός, βάσει προγράμματος έως τώρα, αντιμετωπίζει την Τετάρτη (5/1) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Όμως, υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να μην πραγματοποιηθεί εν τέλει η αναμέτρηση, καθώς τα κρούσματα στους αντιπάλους δεν πέφτουν. Οι ποδοσφαιριστές του Φέστα ταλαιπωρούνται από τον ιό, όμως στον Ολυμπιαό ζουν με την αβεβαιότητα του αν θα γίνει η αναμέτρηση.

Φυσικά, αυτό δεν αλλάζει τον προγραμματισμό της προετοιμασίας από τον Πέδρο Μαρτίνς. Μπορεί όλο το ενδιαφέρον να στρέφεται στα… τεστ της Τρίτης, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν κανονικά με το σκεπτικό πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά και πως δε θα υπάρχει αναβολή του ματς.

Αν σε περίπτωση δεν πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, για την επόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα μείνει σε εγρήγορση η ομάδα μας!

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε μέρα και με μεγάλη ένταση μάλιστα. Οι Πειραιώτες θέλουν ένα ιδανικό ξεκίνημα για το 2022, με 2/2 νίκες επί Απόλλωνα και Αστέρα. Άλλωστε, σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχολογία! Και οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι… ακμαιότατοι!