Ο Μίτσελ, κατά τη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με την ΑΕΚ, προανήγγειλε κάποιες φιλικές αναμετρήσεις κατά την «ερυθρόλευκη» προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με την ισοπαλία από το «Γ. Καραϊσκάκης», στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μένοντας πίσω από την κορυφή 12 βαθμούς.

Ο Μίτσελ μίλησε μετά την έκβαση του ματς, στην συνέντευξη Τύπου, αποκαλύπτοντας πως ο Θρύλος θα έχει σειρά φιλικών για την προετοιμασία του.

Ορισμένα εξ αυτών θα είναι με την Κόβεντρι, αλλά και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στις 10/12 στον ΝΑΟ μας. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πραγματικά υπάρχει πλάνο για μίνι προετοιμασία στην Ισπανία. Με άφιξη εκεί στις 28 Νοεμβρίου και διάρκεια προετοιμασίας έως και 8 Δεκεμβρίου. Έχουμε προγραμματισμένα φιλικά την 1η Δεκεμβρίου με Κόβεντρι, στις 4 του μήνα με βελγική ομάδα και έχουμε μία αμφιβολία για τις 7 Δεκεμβρίου, διότι θα παίξουμε ένα ματς στις 10 Δεκεμβρίου με τη Φόρεστ στο Καραϊσκάκη.

Θα δούμε πως θα ανταποκριθεί η ομάδα. Θα υπάρξουν αλλαγές. Θα γίνει μείωση του ρόστερ και προτιμούμε και θέλουμε να δώσουμε χώρο στην ακαδημία».