Ο Σέρβος προπονητής, Αλεξάνταρ Τσίριτς, θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Κυριακή το μεσημέρι, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του Χάρη Παυλίδη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Σέρβο Αλεξάνταρ Τσίριτς. Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει στην Εθνική Κίνας, με τον νέο τεχνικό να αποτελεί εισήγησή του.

Στην Ελλάδα λοιπόν θα βρίσκεται το μεσημέρι της Κυριακής (16/1), κατά τις 16:30 το μεσημέρι. Τα έχει βρει όλα με τη Διοίκηση του Θρύλου, ενώ τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί επίσημα.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για το μεγάλο λιμάνι, με τον Τσίριτς να έχει πετύχει πολλά κι ως αθλητής, αλλά και ως προπονητής.

Ο Τσίριτς είχε τεράστια καριέρα ως αθλητής, καθώς είχε κατακτήσει τρία ολυμπιακά μετάλλια με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ στο παλμαρέ του έχει επίσης τέσσερα Κύπελλα Ευρώπης.

Τρία με την Μπρέσια και ένα με την Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς. Από το 2015 είναι στην εθνική ομάδα του Ιράν, την οποία κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο και να την κάνει μία από τις υπολογίσιμες δυνάμεις στο ασιατικό πόλο.