Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Κυριακής, κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τη Super League. Δείτε τους παίκτες που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ομάδα του ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι κερκίδες του ΝΑΟΥ μας θα είναι άδειες, λόγω της σκανδαλώδους τιμωρίας που δέχτηκε η ομάδα του Πειραιά.

Στόχος για τους «ερυθρόλευκους» είναι το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να εδραιωθούν στην πρώτη θέση, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, από τον διώκτη τους.

Η ομάδα του Λουτσέσκου από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από τον Θρύλο. Η ομάδα όμως είναι συσπειρωμένη και έτοιμη για μια ακόμη μεγάλη νίκη επί των «ασπρόμαυρων».

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε τους παίκτες που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, σε λίγη ώρα.

Συνοπτικά η 11άδα: Βάτσλικ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Αγκιμπού, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί