Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Τετάρτης, κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της δεύτερης αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Δείτε τους παίκτες που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ομάδα του ΠΑΟΚ, για την δεύτερη αναμέτρηση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι κερκίδες του ΝΑΟΥ μας αναμένεται να γεμίσουν από «ερυθρόλευκους» οπαδούς, με τους ίδιους να δίνουν ώθηση με τη φωνή και το πάθος τους.

Στόχος για τους «ερυθρόλευκους» είναι το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να είναι εκείνοι οι κάτοχοι του «χρυσού» εισιτηρίου για τον τελικό της διοργάνωσης την 21η Μαϊου.

Η ομάδα του Λουτσέσκου από την πλευρά της, θα προσπαθήσει κι εκείνη να πάρει τη νίκη, ή ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση. Η ομάδα όμως είναι συσπειρωμένη και έτοιμη για μια ακόμη μεγάλη νίκη επί των «ασπρόμαυρων».

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε τους παίκτες που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, σε λίγη ώρα.

Ο Τόμας Βατσλίκ βρίσκεται στην εστία του Θρύλου, με τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ να βρίσκονται στα άκρα της άμυνας και τους Σισέ – Παπασταθόπουλο ως στόπερ. Μπροστά τους θα βρεθεί η τριάδα Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά, με τα φτερά του Θρύλου να απαρτίζονται από τους Μασούρα και Ροντρίγκες. Ως φορ επιλέχθηκε ο Τικίνιο αντί του Ελ Αραμπί.

Συνοπτικά η 11άδα:

Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες και Τικίνιo.