Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην 19η, εμβόλιμη αγωνιστική της Super League Interwetten, την ομάδα του ΠΑΟΚ, με σκοπό να της… κόψει οριστικά το στόμα για φέτος!

Είναι ένα απ’ τα ματς για… άντρες! Ματς, τα οποία τα παίρνει εκείνος που τα θέλει περισσότερο. Και ο Θρύλος μας έχει συνηθίσει ιστορικά, πως όποια ματς θέλει, τα κατακτά, στο γήπεδο, παίζοντας και καλή μπάλα!

Αντίπαλος, ή μάλλον… θύμα των Πειραιωτών, η «δύσμοιρη» ομάδα του ΠΑΟΚ, με προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία. Άλλωστε, δεν έχει περάσει και πολύς καιρός, από την εξ αναβολής αναμέτρηση στην Τούμπα και το 1-1, χάρη σε γκολ του Μπα.

Όλα τα βλέμματα λοιπόν συγκεντρώνονται σήμερα το απόγευμα (27/1, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το ματς που δεσπόζει της αγωνιστικής.

Στόχος μονάχα η νίκη, ώστε να καθαρίσει μια ώρα… αρχύτερα το πρωτάθλημα και η «υπόθεση τίτλος» για φέτος! Στην αρχή του έτους… με δηλώσεις τους οι «ασπρόμαυροι» πίστευαν στην ανατροπή, όμως… κι αυτό το αφήγημα… πέθανε!

Οι Πειραιώτες του Πέδρο Μαρτίνς καλούνται να παίξουν σοβαρά, να αποφύγουν τα λάθη και να μη δώσουν δικαίωμα στον αντίπαλο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Φυσικά, ένα δυνατό ξεκίνημα και γκολ απ’ την αρχή, θα λύσει τα πόδια των «ερυθρόλευκων». Και με νίκη στο τέλος, δίνουν ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ «χαστούκι» στην «κακομαθημένη» ομάδα του ΠΑΟΚ.

Κόσμος μπορεί να μην υπάρχει στο γήπεδο, όμως η θετική ενέργεια όλων μας και μέσω του Novasports 1, θα βοηθήσουμε όλοι για τη νίκη…