Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (25/02) τον Παναθηναϊκό για τη 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης γυναικών.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (25/02, 15:00) τον Παναθηναϊκό στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για τη 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης γυναικών (Α1) και η μεγάλη αυτή αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά στο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Το “τριφύλλι” προέρχεται από τη κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό που διεξήχθη στο πλαίσιο του Final 8 στο κλειστό της ΚρήτηςΔύο Αοράκια” όπου κέρδισαν τις Εσπερίδες με 87-62, ενώ οι Πειραιώτες τη τελευταία φορά που αγωνίστηκαν νίκησαν στη Καλλιθέα εκτός έδρας με 67-86.

Αυτή θα αποτελέσει τη τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες τη φετινή σεζόν, καθώς στις δύο προηγούμενες οι πράσινες είχαν επικρατήσει με 56-55 στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” στις 4 Νοεμβρίου για την 5η στροφή του πρωταθλήματος και με 65-61 στις 23 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.