Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φερεντσβάρος στην Ηλιούπολη το προσεχές Σάββατο και με τον κόσμο του θέλει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του EHF European Cup

Με σπουδαία εμφάνιση μέσα στην Ουγγαρία, η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ισόπαλη, 28-28, με την πανίσχυρη Φερεντσβάρος, στον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό! Το ερχόμενο Σάββατο (27/4) στις 16:30 στην Ηλιούπολη, μαζί με τον κόσμο τους, οι «ερυθρόλευκοι» που παραμένουν αήττητοι στις φετινές ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, θα διεκδικήσουν τη νίκη πρόκριση στον τελικό!

Δείτε τον τρόπο που μπορεί ο λαός του Θρύλου να βρεθεί και να στηρίξει τους παίκτες του Μπάμπιτς:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του EHF European Cup με αντίπαλο την Φερεντσβάρος, το Σάββατο (27/4 στις 16:30), στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, ενημερώνει τους φιλάθλους του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται, καθημερινά (10:00-18:00) και το Σάββατο (10:00-15:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).