Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί τη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης για τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League με τη Νέφτσι Μπακού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι (27/7, 14:30) για το Αζερμπαϊτζάν. Όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Νέφτσι Μπακού, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Με την αποστολή να επιστρέφει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Η προπόνηση για την ομάδα μας θα γίνει στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Ενώ στις 12:00 το μεσημέρι, θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού. Εκεί φυσικά δε θα υπάρχει φυσική παρουσία δημοσιογράφων, όμως θα εκπροσωπήσουν την ομάδα μας οι Πέδρο Μαρτίνς και από την πλευρά των παικτών ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος είναι πανέτοιμος άλλωστε, για ακόμη μια ευρωπαϊκή μάχη!  

Τρίτη 27/07
9:30 Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοιχτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα)
12:00  Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ματιέ Βαλμπουενά​
14:30 Αναχώρηση της αποστολής για Αζερμπαϊτζάν.