Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πολύ ευχαριστημένος με τις επιλογές παικτών που έχει κάνει.

Ο Ολυμπιακός έχει το αήττητο στην Ελλάδα και ένα ικανοποιητικότατο ρεκόρ στην Ευρώπη, μετά από 10 αγώνες στην Euroleague. Έχει πετύχει 7 νίκες, έχοντας περάσει από δύσκολες διαχρονικά έδρες, όπου αρκετές ομάδες θα αφήσουν βαθμούς.

Φυσικά, όπως κι όλες οι ομάδες έχει κάνει και τις… αυτοκτονίες του, αλλά και τα λάθη του! Διότι και τα προβλήματα είναι μέρος του αθλητισμού, πόσο δε μάλλον όταν θες να πρωταγωνιστείς. Κι ο φετινός Θρύλος είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει.

Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες, ο κόσμος βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, με τους νέους παίκτες που ήρθαν να προσπαθούν να δώσουν το 100% τους.

Ο προπονητής μας, Γιώργος Μπαρτζώκας τους στηρίζει στο έπακρο. Φυσικά, εκείνος τους επέλεξε, είδε πως το κάνουν για τη «δουλειά» που τους θέλει, και τους έφερε στο «λιμάνι», σε συνεννόηση βέβαια με τη Διοίκηση.

Ο Μπαρτζώκας έχει αποδείξει πολλάκις πως… έχει μάτι στις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Ο Πίτερς, ο Μπολομπόι, όλοι οι νεοφερμένοι παίκτες είναι καλές μεταγραφές και χρήσιμες προσθήκες για τον Θρύλο. Ίσως, το μοναδικό ερωτηματικό να παραμένει ο Κάνααν, όμως ο Αμερικανός προσπαθεί, δεν αδιαφορεί.

Παλεύει σε κάθε αναμέτρηση, και… θα την βρει την άκρη του. Συγκέντρωση χρειάζεται, κι αντίληψη του ρόλου του, αλλά και του μεγέθους του συλλόγου. Όσο να ‘ναι, ο Ολυμπιακός έχει ειδικό βάρος φανέλας.

Ο Μπαρτζώκας με τη σειρά του, δουλεύει σε υψηλό ρυθμό με τους Πειραιώτες, αναμένοντας το επόμενο διάστημα όλοι να μπουν στην εξίσωση! Όλο και παραπάνω.