Απόψε έβγαλε μάτια, καθώς ο Γιώργος Μασούρας είχε δύο γκολ και μία ασίστ, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο!

Ο Ολυμπιακός πήρε μια καθαρή και άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Έλληνας παίκτης, Γιώργος Μασούρας. Μπορεί ο Μαροκινός στράικερ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί να πέτυχε κι εκείνος 2 γκολ, όμως κι ο Μασούρας έκανε αρχοντική εμφάνιση.

Φτιαγμένος για το ματς απ’ τα… αποδυτήρια, μπήκε στο χορτάρι και πετούσε φλόγες! Αποδεικνύοντας στους πάντες πως αξίζει να παίζει βασικός στην κορυφαία ομάδα της χώρας. Κι όχι απλά αξίζει, αλλά φέτος βγάζει μάτια!

Στο ματς της Λεωφόρου χρειάστηκε μόλις 12’ για να δράσει δις! Ο ίδιος στο 7’ και στο 12’ πέτυχε δύο γκολ, στρώνοντας το δρόμο για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι ένα χρησιμότατο εργαλείο στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Γι’ αυτό και ο Πορτογάλος τον εμπιστεύεται και τον χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα. Με τον Έλληνα παίκτη να μην τον απογοητεύει!

Αποδεικνύει συνεχώς πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει τρομερή ωριμότητα στο παιχνίδι του. Ο Μασούρας είναι μακράν ο καλύτερος Έλληνας εξτρέμ του πρωταθλήματος! Συνολικά έχει πετύχει φέτος 15 γκολ, στην πιο παραγωγική του χρονιά!

Στο ντέρμπι συγκεκριμένα, τα έκανε ΟΛΑ. Πίεζε, έκλεβε μπάλες, δημιουργούσε, σκόραρε… έδινε γκολ σε συμπαίκτες! Ήταν παντού! Και ο Μαρτίνς τον αντικατέστησε, διότι θα χρειαστεί στον μεγάλο τελικό επί του ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι και τα επόμενα χρόνια ο Γιώργος Μασούρας.

Δείτε τα γκολ που πέτυχε απόψε: