Ολυμπιακός – Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε αρκετά νέα παιδιά στην αποστολή της ομάδας μας, ενόψει Λεβαδειακού, παίρνοντας αρκετούς παίκτες από την Β’ ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης, τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος και το πρώτο από τα δύο ματς που θα πραγματοποιηθούν.

Ενόψει της αναμέτρησης, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα… κόκκινα, με σειρά συνεχόμενων επίσημων υποχρεώσεων.

Αποφάσισε να συμπεριλάβει αρχικώς τον Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά και αρκετούς πιτσιρικάδες, νέα παιδιά, που στελεχώνουν κυρίως την Β’ ομάδα του Θρύλου.

Αναλυτικά εκτός αποστολής βρίσκονται οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί.

Ενώ εντός αποστολής βρίσκονται οι πιτσιρικάδες Καραργύρης, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Μαρίνος και Αλγκασίμ Μπα.

Σίγουρα αρκετοί από εκείνους θα τους δούμε στο βασικό σχήμα της ομάδας μας. Θα είναι ένα ακόμη ικανό τεστ για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, και θα κληθούν να το πράξουν αύριο.