Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Πέπε, το καλοκαίρι.

Σίγουρα, ο Πέπε δεν έχει δικαιώσει, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό, την «κάψα» του Πέδρο Μαρτίνς να τον φέρει στο λιμάνι. Σίγουρα, ήταν υπερβολικό ποσό τα περίπου 4 εκατ. ευρώ που ξοδεύτηκαν προς την Γκιμαράες το καλοκαίρι του 2020 για λογαριασμό του, όμως πρόκειται για περιουσιακό στοιχείο των «ερυθρόλευκων».

Το συμβόλαιο του 24χρονου παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και ως είναι λογικό, όλοι στον Ολυμπιακό σκέφτονται το μέλλον του.

Στην Φαμαλκάο έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και οι άνθρωποι του Θρύλου σκέφτονται να του δώσουν δεύτερη ευκαιρία καθιέρωσης στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ειδικά, σε περίπτωση που κουνήσει μαντήλι ο Μαντί Καμαρά, μετά την μετακόμισή του σε μεγάλο γραφείο μάνατζερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να φέρει πίσω τον Πέπε, ως ενδεχόμενο αντικαταστάτη του Αφρικανού χαφ, και σίγουρα να δοκιμαστεί για να πείσει στον Πειραιά. Άλλωστε, πήρε συνεχόμενα παιχνίδια, λειτουργώντας ευεργετικά στο να ανέβει αγωνιστικά.

Σε 29 ματς και συνολικό χρόνο συμμετοχής 2479 λεπτά, έχει 3 γκολ και 5 ασίστ. Να θυμίσουμε πως ο παίκτης αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις «6» και «8».