Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν βρίσκεται στην Αυστρία, μαζί με τους συμπαίκτες του. Δείτε τον λόγο…

Ο Ολυμπιακός, από το απόγευμα της Τετάρτης, βρίσκεται στην Αυστρία, όπου εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι Πειραιώτες έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, ενόψει των ευρωπαϊκών «μαχών». Να θυμίσουμε πως ο Θρύλος αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα, στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Όμως, ο Γκάρι Ροντρίγκες δε βρίσκεται στην Αυστρία, αποτελώντας μια αρκετά ηχηρή απουσία για τους «ερυθρόλευκους». Κι αυτό ήταν απόφαση του Μαρτίνς.

Ο εξτρέμ απ’ το Πράσινο Ακρωτήρι παρουσίασε μια σύσπαση στην αριστερή γαστροκνημία, στις πρώτες προπονήσεις των Πειραιωτών. Γι’ αυτό και επιλέχθηκε προληπτικά να μείνει στο Ρέντη, κατόπιν συνεννόησης φυσικά.

Ο ίδιος θα ακολουθήσει έντονο ατομικό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Και στο Ρέντη αυτό θα είναι ευκολότερο. Άλλωστε, το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού είναι εκ των πιο σύγχρονων στην Ευρώπη, με ολοκαίνουργια μηχανήματα και όργανα, τα οποία θα βοηθήσουν αρκετά τον Ροντρίγκες.