Ο Γκάρι Ροντρίγκες, τη Μεγάλη Πέμπτη (21/4) επιστρέφει σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά, με τον ίδιο να ξεκινά βασικός στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός, μετά την απώλεια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καλείται να ανασυγκροτηθεί, να μαζέψει τα κομμάτια του και να πάει να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Πειραιώτες, τη Μεγάλη Πέμπτη θα αγωνιστούν στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, θέλοντας να θέσουν τις βάσεις ενόψει του επαναληπτικού στο Φάληρο (27/4).

Σημαντικός ποδοσφαιριστής που αναμένεται να αποτελέσει το «βαρύ χαρτί» του Μαρτίνς θα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Πορτογάλος προπονητής ποντάρει αρκετά στον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι. Άλλωστε, αποτελεί έναν αθλητή, ο οποίος γνωρίζει αρκετά το γήπεδο αυτό.

Η ταχύτητά του αναμένεται να δώσει πολλές βοήθειες στο επιθετικό τρανζίσιον του Θρύλου. Κάτι που και στη Λεωφόρο έγινε, ως έναν βαθμό, χωρίς ωστόσο να κερδίσει κάτι παραπάνω ο Ολυμπιακός.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, σίγουρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα άκρα της άμυνάς του. Ενώ κι η απώλεια του Βιεϊρίνια θα παίξει το ρόλο της. Ένας λόγος παραπάνω, ο Γκάρι Ροντρίγκες να αποτελέσει τον παίκτη «κλειδί» για το «διπλό» και μια καλή εμφάνιση στη Τούμπα.