Ο Βασίλης Χρηστίδης αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του φέτος από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και να παίξει με την ομάδα σε Ευρωλίγκα και Α1, πίσω από Φολ και Μάρτιν...

Έτοιμος ο Βασίλης Χρηστίδης να πάρει την ευκαιρία που ήθελε τόσο πολύ. Αναμένεται να είναι ο 3ος ψηλός της ομάδας μας. Αυτό σημαίνει ότι με την προσθήκη ενός «2αρο3αριού» το ρόστερ θα κλείσει και τυπικά, ενώ και ο Ζαν Σάρλ θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δει την τεράστια εξέλιξη που έχει ο Βασίλης Χρηστίδης, τόσο από τις προπονήσεις της ομάδας, όσο και από την Αναπτυξιακή και αποφάσισε να τον στηρίξει. Μία επιλογή αρκετά ορθολογική, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένας παίκτης που δουλεύει αδιάκοπα και από μόνος του.

Την χρονιά που μας πέρασε ο Βασίλης Χρηστίδης ολοκλήρωσε την χρονιά με 9.8 πόντους Μ.Ο, ενώ είχε και 6.5 ριμπάουντ. Βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα να επιστρέψει στην Α1 και ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες μας σε αυτή τη προσπάθεια. Είναι παίκτης με πολύ καλή ευστοχία πέρα από την κοντινή απόσταση, όσο και από τα 6.75. Την χρονιά που μας πέρασε στο «3ποντο» είχε 36.4% Μ.Ο.

Δεν είναι μόνο η εξέλιξή του σε νούμερα, αλλά αι σωματικά αφού κάνει εντατικά προπονήσεις ώστε να έχει τον απαραίτητο όγκο για την θέση της «Frontline».