Οι γυναίκες του Ολυμπιακού έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στη ΝΕ Πατρών και με το εμφατικό 29-3 ο Ολυμπιακός έκανε το «10 στα 10» στο ελληνικό πρωτάθλημα πόλο.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ματς με τη ΝΕ Πατρών ο Ολυμπιακός. Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στο Παπαστράτειο. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με το εμφατικό 29-3. Και έκαναν το «10 στα 10». Δύο ημέρες μετά τη νίκη επί της Ούιπεστ στη Βουδαπέστη για το LEN Champions League.

Από πλευράς Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκαν οι Ελευθεριάδου, Χυδηριώτη, Σταματοπούλου και Μυριοκεφαλιτάκη, με τον Δημήτρη Κραβαρίτη να δίνει χρόνο συμμετοχής και στις πιο νεαρές αθλήτριες.

Ο Ολυμπιακός τίμησε την Γιώτα! (vid)
Ο Ολυμπιακός τίμησε την Γιώτα! (vid)

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 4-1, 9-1, 8-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Νίγκρο, Ελ. Πλευρίτου 2, Τριχά 2, Ξενάκη 7, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 3, Σάντα 7, Β. Πλευρίτου 5, Τζωρτζακάκη 1, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού 1, Χριστοδούλου-Άουτ 1

ΝΕ Πατρών (Κωνσταντίνος Σάκαλης): Κοντάκου, Ανδρουτσέλη, Σνέλγκαρ 1, Κοντάκου, Τσιμάρα, Μπαλάτσα 1, Παρασκευοπούλου, Μπινιάρη, Μοίραλη, Λιαπάκη, Τουτσίνα 1, Κεπένου, Μπεκρή, Γκέκα, Προδρομίτη

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24