Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σήμερα στην αναμέτρηση επί της Λαμίας δίχως δύο απ’ τους βασικούς του παίκτες, τον Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και τον Γιαν Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός, για δεύτερη εκτός έδρας αναμέτρηση, θα αγωνιστεί δίχως τον καλύτερό του παίκτη, που ακούει στο όνομα Χάμες Ροντρίγκες. Ο ίδιος, φαίνεται πως ταλαιπωρείται ακόμη με τραυματισμό, κάνοντας αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπι.

Επιπλέον, ο Μίτσελ -κακώς- αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του για κάρτες στο σημερινό επικίνδυνο ματς στη Λαμία, αντί όπως όφειλε με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το απόγευμα λοιπόν, με απλά λόγια, ο Θρύλος θα δοκιμαστεί για το τρίποντο, δίχως δύο απ’ τους πυλώνες του.

Φυσικά, υπάρχει η ελπίδα να αναπληρωθούν επάξια από τους Φορτούνη (για Χάμες) και Σαμασέκου-Κασάμι για τον Εμβιλά.

Η ομάδα μας άλλωστε, έχει μάθει και συνηθίσει να παίζει με τον Εμβιλά και τον Χάμες. Περνά το παιχνίδι απ’ τα πόδια τους, άρα σίγουρα θα λείψουν στην ομάδα σήμερα. Για να πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι του Σαββάτου επί του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αυτοπεποίθηση και ελπίδα να αντιστρέψει τα πράγματα, θα πρέπει το τρίποντο να έρθει σήμερα και να κερδίσει πάση θυσία.

Όποιος περιμένει ένα εύκολο απόγευμα με τη Λαμία, που όλοι ξέρουμε τις… συμμαχίες της, θα είναι απλά… αφελής.