Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thrylos24.gr ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση της φιναλίστ του Eurocup γυναικών με τη Λυών, Μπλέικ Ντίντρικ,

Τις προηγούμενες ημέρες βγήκε στη δημοσιότητα ότι ο Ολυμπιακός έχει ως βασικό στόχο την Μπλέικ Ντίντρικ. Η υπόθεση εξελίχθηκε και οι δυο πλευρές πλέον βρίσκονται ένα βήμα από την οριστική συμφωνία.

Όπως φέρνει στη δημοσιότητα το thrylos24.gr με νέο ρεπορτάζ του, Ντίντρικ και Ολυμπιακός τα έχουν βρει σε όλα, με την Αμερικανίδα να πιάνει λιμάνι. Οι ερυθρόλευκες δεν έμειναν απλά στη στόχευση. Δούλεψαν πολύ καλά την υπόθεση και πλέον η φιναλίστ Eurocup γυναικών με τη Λυών επιστρέφει στην Ελλάδα, όπου έχει αγωνιστεί με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Η Ντίντρικ την περασμένη αγωνιστική σεζόν κατέγραψε 13 συμμετοχές στο Eurocup  γυναικών με τη φανέλα της Λυών όπου έφτασε μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης. Σε αυτές είχε 7 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ κατά μέσον όρο. Ακόμα έμενε στο παρκέ περίπου 25 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι.

Ο κόουτς Νίκλας σε συνέντευξή του στο thrylos24.gr έχει περιγράψει ακριβώς το στιλ της παίκτριας. Είναι κατά βάση «2» με έφεση στο σκορ. Ωστόσο μπορεί να καλύψει για κάποια λεπτά με άνεση και στη θέση «1». Το ποσοστό της στο τρίποντο, κυμάνθηκε στο 31.8% τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.