Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ισπανικές φήμες για μεγάλη πρόταση σε Ντε Φρούτος! (pic,vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σενάρια από Ισπανία για τον Ντε Φρούτος, με δημοσιεύματα να μιλούν για πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός, όμως απορρίφθηκε από τη Ράγιο.
Η ισπανική αγορά συνεχίζει να «γεννάει» σενάρια για τον Ολυμπιακό. Με τον Χόρχε Ντε Φρούτος να παραμένει στο προσκήνιο.
Ο Ισπανός εξτρέμ της Ράγιο Βαγιεκάνο φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των «ερυθρόλευκων» που αναζητούν ποιοτική ενίσχυση στα φτερά. Με τα δημοσιεύματα φυσικά να δίνουν και να παίρνουν.
Μόλις χθες (18/8), η Marca έγραψε πως ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που παρακολουθούν στενά τον 27χρονο εξτρέμ. Και σας ενημερώσαμε σχετικά στο Thrylos24.gr.
Σήμερα (19/8), η ιστοσελίδα ElDesmarque πήγε ένα βήμα παραπέρα. Μάλιστα, έκανε λόγο για «μεγάλη πρόταση» που κατέθεσαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας προς τη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία ωστόσο απάντησε αρνητικά.
Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει πως εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον Ντε Φρούτος δείχνουν η Βαλένθια και η Μπέτις, δύο ομάδες που επενδύουν σε Ισπανούς ποδοσφαιριστές.
Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των Πειραιωτών. Ο ανταγωνισμός αναμένεται να ενταθεί όσο πλησιάζει το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.
Ο Ντε Φρούτος έχει συμβόλαιο με τη Ράγιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Κάτι που δίνει στην ομάδα της Μαδρίτης το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τον απέκτησε πριν δύο χρόνια από τη Λεβάντε έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, επενδύοντας σε έναν παίκτη που ήδη έχει δείξει την αξία του στη La Liga. Συνολικά μετρά 305 συμμετοχές, 42 γκολ και 36 ασίστ σε συλλογικό επίπεδο, με παρουσία και στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και σε Βαγιαδολίδ, Λεβάντε και Βαγιεκάνο.
Η Ράγιο εμφανίζεται ανοιχτή σε ενδεχόμενο παραχώρησης, αλλά με τους δικούς της όρους. Το σίγουρο είναι πως το όνομα του Ντε Φρούτος δύσκολα θα σβήσει από τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ.