Ο Ολυμπιακός, όπως όλα δείχνουν, θα έχει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη έτοιμο για τη ρεβάνς στη Βουλγαρία και τη «μάχη» επί της Λουντογκόρετς.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί την Τρίτη (10/8, 21:00) απέναντι στη Λουντογκόρετς, για τη ρεβάνς του Γ’ προκριματικού γύρου για το Champions League.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα είναι κανονικά «παρών» για την αναμέτρηση, ταξιδεύοντας μαζί με την αποστολή.

Να θυμίσουμε πως στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς, επί της Νέφτσι Μπακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», είχε αποχωρήσει με σφίξιμο στη γάμπα. Χάνοντας έτσι τη ρεβάνς στο Μπακού. Ο Έλληνας μέσος έχασε και την πρώτη αναμέτρηση με τη Λουντογκόρτς, με την απουσία του να είναι παραπάνω από αισθητή.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ταξιδέψει έτοιμος για τη νίκη και την πρόκριση. Με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος.

Ο ίδιος προπονείται κανονικά, βρίσκεται στο 100% και θα ταξιδέψει στην αποστολή. Μάλιστα, αναμένεται να λάβει και φανέλα βασικού, ειδικά αν ο Μαρτίνς αποφασίσει να παρατάξει τρία χαφ.