Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποίησε την ενδεκάδα για τη ρεβάνς επί της Μακάμπι Χάιφα, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δείτε τους παίκτες…

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Τετάρτης (27/7, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, Thrylos24.gr) θα αναμετρηθεί στο ματς ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει το θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, πριν λίγα λεπτά, γνωστοποίησε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, με τους παίκτες που θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο, σε λίγη ώρα.

Στην εστία θα δούμε τον Βατσλίκ, με τα άκρα της άμυνας να αποτελούνται από τους Βρσάλικο και Ρέαμπτσιουκ, ενώ στο κέντρο της άμυνας να βλέπουμε τους Σισέ και Μανωλά.

Μπροστά τους θα δούμε τους Κανέ, Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά, ενώ στην επίθεση θα δούμε τους Μασούρα, Ζινκερνάγκελ και Τικίνιο.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Μπουχαλάκης, Ζινκερνάγκελ, Μαντί Καμαρά, Μασούρας και Τικίνιο.