Ο Ολυμπιακός πήρε μια εμφατική νίκη επί του Πρωτέα στη Βούλα (59-90), έχοντας για κορυφαία την τρομερή Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία έκανε μαγική εμφάνιση σε σκοράρισμα, αλλά και δημιουργία.

Ο Ολυμπιακός, αφήνοντας πίσω το νικηφόρο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επικράτησε σε ακόμη ένα ματς, το βράδυ της Τετάρτης (30/11). Ξεπέρασε εμφατικά το εμπόδιο του Πρωτέα στη Βούλα, συνεχίζοντας αήττητος τις υποχρεώσεις του στην Α1 Γυναικών.

Ο Θρύλος… καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Πρωτέα, εκτός έδρας, για την 8η στροφή με σκορ 90-59. Τα κορίτσια μας κυριάρχησαν, φεύγοντας με το διπλό από την Βούλα!

Η Άννα Σπυριδοπούλου, η απίστευτη αυτή παίκτρια που δίνει τα διαπιστευτήριά της σε κάθε αγώνα, βγήκε ξανά μπροστά. Άλλωστε, αποτελεί ηγετική μορφή του Θρύλου. Η ίδια πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση, γεμάτη πάθος και ταλέντο, πετυχαίνοντας νταμπλ-νταμπλ.

Έβαλε 12 πόντους, έχοντας επιπλέον 10 ασίστ (!), 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ! Πιο γεμάτη εμφάνιση δε γίνεται! Η ίδια είχε επίσης 2/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 4/9 βολές! Δημιούργησε με τις 10 ασίστ, πόντους για τις συμπαίκτριές της, κάνοντάς τες ευτυχισμένες. Γι’ αυτό κι η ομάδα μας είχε 5 διψήφιες παίκτριες, ενώ σκόραραν και όλες που βρέθηκαν στη Βούλα!

Η Σπυριδοπούλου έμεινε στο «λιμάνι» της, για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να οδηγήσει τον Ολυμπιακό για ακόμη μια σεζόν στην κορυφή, αποτελώντας διαχρονικά απ’ τις πιο ποιοτικές Ελληνίδες παίκτριες. Και πραγματικό πολυεργαλείο, αμυντικά και επιθετικά!

Με τέτοια Σπυριδοπούλου, ο Μάρτινς Ζίμπαρτς σίγουρα θα έχει λιγότερους ή και… καθόλου πονοκεφάλους, έχοντας τέτοια ηγέτιδα στο παρκέ!