Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα παρκέ απέναντι στον Κολοσσό, με στόχο την πρόκριση και το βλέμμα ήδη στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός γυρίζει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και το απόγευμα υποδέχεται τον Κολοσσό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την έναρξη των playoffs της GBL. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ημιτελικούς και παράλληλα να χτίσουν ρυθμό ενόψει του Final Four της Euroleague στην Αθήνα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από ημέρες χωρίς επίσημο παιχνίδι και στόχος του τεχνικού επιτελείου είναι οι παίκτες να επανέλθουν άμεσα σε υψηλή αγωνιστική ένταση. Η σειρά με τον Κολοσσό κρίνεται στις δύο νίκες, με το δεύτερο παιχνίδι να ακολουθεί στη Ρόδο το Σάββατο.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης, ακόμη κι αν το μεγάλο ραντεβού της σεζόν βρίσκεται λίγες ημέρες μακριά. Το Final Four της Euroleague στο ΟΑΚΑ αποτελεί τον κορυφαίο στόχο, όμως πρώτα πρέπει να ολοκληρωθούν σωστά οι υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να ανοίξει το rotation και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε περισσότερους παίκτες, επιδιώκοντας να κρατήσει ολόκληρο το ρόστερ σε αγωνιστική ετοιμότητα. Οι συνεχείς απαιτήσεις της σεζόν έχουν επιβαρύνει αρκετούς αθλητές και το τεχνικό τιμ θέλει να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό με ξεκάθαρο στόχο, γρήγορη πρόκριση, καλό μπάσκετ και σταδιακή κορύφωση της απόδοσης. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται ήδη στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού. Ωστόσο οι Πειραιώτες θέλουν πρώτα να δείξουν σοβαρότητα και συνέπεια στο παρκέ του ΣΕΦ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final Four έχει αρχίσει, όμως ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένος βήμα-βήμα μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…