Ο Μαντί Καμαρά κι ο Ολυμπιακός, γνωρίζουν πως ο Αφρικανός αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφέρεται η Λιλ.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει κάτι που και ο ίδιος ο Καμαρά ξέρει. Ο Αφρικανός χαφ είναι ένας παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρεται η Λιλ. Με μια συμπάθεια που είναι κάτι παραπάνω από τυπική. Στα 25 του ο Καμαρά δεν κάνει τη σεζόν που έκανε τα προηγούμενα χρόνια στον Θρύλο, ενώ φαίνεται απ’ το παιχνίδι του, σαν κάτι να του «αποσπά» την προσοχή. Όταν όμως πιάνει τα στάνταρ του, πρόκειται για χαφ που κάνει τη διαφορά.

Είναι φανερό πως κι ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα, υψηλότερου επιπέδου απ’ το Ελληνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λιλ είναι μια ομάδα που ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη από τη Γουινέα.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, είχε ταξιδέψει για χάρη του στην Ελλάδα, ο Φρανκ Μπεριά, ένας άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της Γαλλικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά…

Η Λιλ παρακολουθεί τον Καμαρά, ενώ μετά ενδιαφέρεται και για τον Σισέ! Όμως, για να γίνει μια μετακίνηση στη Γαλλία θα πρέπει να αποχωρήσει ο Ρενάτο Σάντσες, με τον Πορτογάλο χαφ να αποτελεί έναν εκ των πιο περιζήτητων παικτών στην Ευρώπη, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η τιμή πώλησης να είναι άνω των 35 εκατ. ευρώ.

Δύσκολα θα αποχωρήσει κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, άρα όταν θα συμβεί αυτό, τότε οι άνθρωποι της Λιλ θα κοιτάξουν για τον αντικαταστάτη του, που θα είναι ο Μαντί Καμαρά. Μία κατάσταση… ντόμινο.

Όσο για τον Ολυμπιακό, παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενημερώνεται και απλά περιμένει καρτερικά. Φυσικά περιμένει από τον παίκτη του, ο οποίος αποτελεί περιουσιακό του στοιχείο αυτήν τη στιγμή, να αποδώσει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο, ώστε και ο ίδιος να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.