Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του...

Στη τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ελ Αραμπί. Όλα δείχνουν ότι ο Μαροκινός θα συναρτηθεί και πάλι με την διοίκηση του Ολυμπιακού και θα βρεθεί ο τρόπος για να παραμείνει στην ομάδα, αφού και οι δυο πλευρές δείχνουν αυτή τη διάθεση.

Έτσι ίσως και μέσα στην εβδομάδα να υπάρχει η σχετική συμφωνία, αφού αναμένεται και ο μάνατζερ του στην Αθήνα και το θέμα να κλείσει θετικά για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον παίκτη, αφού έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα.

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα αποτελέσει έκπληξη σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν. Ο Ελ Αραμπί θα προπονηθεί κανονικά από αύριο που επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ερυθρόλευκοι και θα είναι στην διάθεση του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή.

Στο φιλική με την Σαχτάρ δεν αγωνίστηκε γιατί αντιμετώπιζα ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον προφυλάξει.