Ο Ολυμπιακός Κ19 αντιμετώπισε την ομάδα του Πανσερραϊκού στην εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, νικώντας με 5-1.

Ο Ολυμπιακός Κ19 αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού, στην εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Super League Κ19. Στόχος η επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία στο Βόλο, και αυτός επετεύχθη αφού οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-1.

Το 1-0 έγραψε στο 19ο λεπτό ο Καρανάτσιος με όμορφο διαγώνιο πλασέ. Οι Σερραίοι ωστόσο αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Τόλιου στο 35΄.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου μπήκαν αποφασισμένοι και αμέσως ανέκτησαν το προβάδισμα. Ο Μπάκουλας με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Χαραλαμπόγλου που με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Στο 53΄ ο Καρανάτσιος με εξαιρετική ατομική ενέργεια σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Χαραλαμπόγλου για το 3-1. Το  4-1 σημειώθηκε στο 73′ όταν ο Πνευμονίδης είδε την κίνηση του Χαραλαμπόγλου που ξανά με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο προσωπικό τέρμα του και 4ο των «ερυθρολεύκων» συνολικά στην αναμέτρηση. Το τελικό 5-1 ήρθε λίγο πριν το τέλος, στο 87′ με γκολ του Σούφκα έπειτα από δημιουργία του Δαρβίρα.

Επόμενο ματς απέναντι στον Ατρόμητο εντός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Έξαρχος, Δάμα, Πρεκατές, Κ. Κωστούλας (46′ Πνευμονίδης), Πλειώνης (84′ Σούφκα), Λιατσικούρας, Κουτσογούλας (84′ Κουτσόπουλος), Μπάκουλας (84′ Μαυρόπουλος), Χαραλαμπόγλου, Καρανάτσιος (71′ Δαρβίρας), Αλαφάκης.

Πανσερραϊκός: Τσομπανίδης, Κόκκινος, Δράγκος (69′ Τριανταφύλλου), Παπαδημητρίου, Χάβος, Κοσμίδης, Λαδάς (57′ Παπακωνσταντίνου), Τόλιος, Κωνσταντινίδης (81′ Δελιόπουλος), Μυλωνάς (81′ Καλιόγλου), Ματσικόπουλος (69′ Χατζηπουργάνης).