Ο Ολυμπιακός Κ19 ήταν άνετος και επιβλητικός, περνώντας με δεύτερη άνετη νίκη με 4-0 απέναντι στην Καμπάλα.

Ο Ολυμπιακός Κ19 με μια εξαιρετική εμφάνιση στο «Γεώργιος Καραισκάκης» σκόρπισε την Καμπάλα με 4-0, και πήρε το εισιτήριο με 2/2 νίκες για την επόμενη φάση.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» με συνολικό άθροισμα στο σκορ 7-0  πήραν το εισιτήριο για τα playoffs της διοργάνωσης. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τον δεύτερο από τη φάση των ομίλων.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυναμικά από την αρχή και αμέσως έδειξαν τις διαθέσεις τους.  Στο 15ο λεπτό ο Μουζακίτης άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε έτσι, όμως το δεύτερο είχε τα γκολ και το θέαμα.

Στο 56′ ο Παπακανέλλος έχασε πέναλτι και χάθηκε το «ριμπάουντ». Όμως, ο αρχηγός της Καμπάλα Ρασίντοφ με λάθος υπολογισμό σε διώξιμο έκανε το 2-0.

Στο 71′ ο Ολυμπιακός κέρδισε δεύτερο πέναλτι με τον Μουζακίτη.  Ο ίδιος ανέλαβε να το εκτελέσει και εσυτόχησε, κάνοντας το 3-0 με δύο δικά του γκολ.

Μετά την αποβολή του Ραμαζάνοφ το παιχνίδι είχε πάρει μορφή διαδικαστικού χαρακτήρα. Στο 90+3 ο Κουτσογούλας έκανε το τελικό 4-0, σφραγίζοντας την μεγάλη νίκη και πρόκριση του Θρύλου.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (59′ Δαρβίρας), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (68′ Ρολάκης), Παπακανέλλος (59′ Πλειώνης), Πνευμονίδης, Γατόπουλος (68′ Ντάμα)

Καμπάλα: Μουράντοβ (76′ Χουσάντοβ), Ε. Αχμάντοβ, Ραμαζάνοβ, Ρασίντοβ, Γκαφάροβ (Γ. Ραμαζάνοβ), Μπουντάγκοβ, Φ. Αχμάντοβ (59′ Μπουγκάντοβ), Σαχνιγιάροβ, Μπαχίσοβ (73′ Μουστάβιεβ), Αγκαλάροβ, Μαμάντι