Ο Ολυμπιακός Κ17 διέλυσε με 5-0 την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού για την 6η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός Κ17 ήταν επιβλητικός και επικράτησε εύκολα της ομάδας του Λεβαδειακού με 5-0 εντός έδρας, στην 6η αγωνιστική του 2ου γύρου για το πρωτάθλημα της Super League Κ17.

Το πρώτο ημίχρονο:

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν γρήγορα, μετά από γκολ του Κτενά στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. 10 λεπτά μετά, στο 25′ ο Τζαμαλής διπλασίασε το προβάδισμα του Ολυμπιακού, έπειτα από σέντρα του Φίλη. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο:

Μόλις μερικά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Τζαμαλής σημείωσε το δεύτερο του γκολ και έκανε το 3-0 για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη. Ακολούθησαν ευκαιρίες των Πειραιωτών, όπως το δοκάρι του Μιχαηλίδη στο 50′, μέχρι το 4-0 που σημείωσε ο Αλαμάνος στο 70ο λεπτό του αγώνα. Πέντε λεπτά μετά ο Θρύλος είχε ξανά δοκάρι, μετά από σουτ του Πετρίδη, ενώ το τελικό 5-0 πέτυχε ξανά ο Αλαμάνος έπειτα από κόρνερ του Βασιλακόπουλου.

Επόμενο ματς για την ομάδα της Κ17 είναι εκτός έδρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Καμπαγιοβάνης, Γιωτόπουλος, Καρκατσάλης (68′ Νουχάι), Θεοδωρίδης, Φράγκος (65′ Σαμουργασίδης), Φίλης, Πλης, Βασιλακόπουλος, Μιχαηλίδης (55′ Πετρίδης), Κτενάς (55′ Αλαμάνος), Τζαμαλής (65′ Χατζηδιαμάντης).