Για τον Παπέ Αμπού Σισέ ενδιαφέρονται και ομάδες από την Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει τα επόμενα 24ωρα να απαλλαγεί από ποδοσφαιριστές που αφενός δεν υπολογίζονται, κι αφετέρου έχουν βαριά συμβόλαια. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος βρίσκεται ξεκάθαρα εκτός πλάνων.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, με αρκετά κλαμπ απ’ τη Γαλλία να τον έχουν σε περίοπτη θέση στη λίστα τους. Όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού, η φήμη του δεν περιορίζεται μονάχα στη Γαλλία, καθώς και αρκετές Ιταλικές ομάδες ενδιαφέρονται για εκείνον, βάζοντάς τον στο… μάτι για τα καλά!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μάρκο Κοντέριο του «tuttomercatoweb», ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης.

«Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κράτησε τον Παπ Αμπού Σισέ το περασμένο καλοκαίρι, ο Σενεγαλέζος γίγαντας θα μπορούσε να φύγει τον Ιανουάριο. Ο 27χρονος στόπερ έχει προσφορές από τη μισή Ευρώπη και επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Serie A. Θα μπορούσε να γίνει ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσουν τη μεταγραφική αγορά στην τρέχουσα περίοδο», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ιταλός δημοσιογράφος.