Ο Τικίνιο Σοάρες ήρθε στη Ελλάδα με σκοπό να πιάσει άμεσα δουλειά, με στόχο να είναι πανέτοιμος στην προετοιμασία που ξεκινά στις 16 Ιούνη.

Ο Ολυμπιακός σε λίγες ημέρες ξεκινάει προετοιμασία στο Ρέντη. Με τον Τικίνιο να είναι ο πρώτος που θα ξεκινήσει την προπόνηση στο προπονητικό του Θρύλου.

Έως τώρα πρόκειται για την καλύτερη μεταγραφή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά και με το καλημέρα δείχνει τον επαγγελματισμό του.

Το βράδυ της Τετάρτης ήρθε στην Ελλάδα, όχι όμως για να απολαύσει τα νησιά μας, κάνοντας διακοπές. Αλλά ήρθε στην Αθήνα για σκληρή προετοιμασία και προπονήσεις. Έτσι ώστε να φτάσει το επιθυμητό επίπεδο από θέμα ετοιμότητας.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ θα ξεκινήσει προπονήσεις την Πέμπτη (10/6), υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη (γυμναστή). Άλλωστε, σε μία βδομάδα ξεκινά και επίσημα η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Παρόλες τις εξετάσεις του, οι οποίες ήταν πολύ καλές, ο Μαρτίνς του ζήτησε να κάνει έξτρα πρόγραμμα. Όμως, ο επαγγελματισμός του νεοφερμένου στράικερ είναι μεγάλος, με τον ίδιο να το δέχεται δίχως καμία αντίρρηση.