Ο Ντανιέλ Μαντσίνι βρίσκεται εντός λίστας των παικτών που παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, κι αρέσει αρκετά.

Ο Ολυμπιακός, κάθε χρόνο μπορούμε να πούμε πως σκανάρει με εκτενή τρόπο την Ελληνική αγορά, ψάχνοντας παίκτες που μπορούν να φορέσουν τα «ερυθρόλευκα».

Εδώ κι αρκετό καιρό, η ομάδα του Πειραιά έχει στη λίστα της τον παίκτη του Άρη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ντανιέλ Μαντσίνι.

Βέβαια, ακόμη επίσημη κίνηση δεν έχει γίνει, παρόλα αυτά η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά.

Ο παίκτης προτιμά να μείνει στην χώρα μας, από το να παίξει στην Αργεντινή, αν και είχε κρούση από ομάδα. Οι πιθανότητες είναι περισσότερες προς την παραμονή.

Ο Θρύλος απ’ την πλευρά του, αναμένει την απόφαση του CAS σχετικά με το θέμα του Άρη, διότι αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης δικαιωθεί τότε δε θα γίνουν πωλήσεις, αλλά ούτε και μεταγραφικές προσθήκες.

Όσον αφορά τον Μαντσίνι, η γνώμη των «ερυθρόλευκων» είναι θετική. Παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω απ’ τον επιθετικό, έχοντας την ποιότητα να δώσει λύσεις στην ομάδα του. Βρίσκεται σε καλή ηλικία (25), γνωρίζοντας αρκετά και το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Βέβαια, μόνο του «μειονέκτημα» είναι πως ως εξτρέμ, θα έπρεπε να είναι πιο παραγωγικός. Φέτος, είχε 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε με 4 γκολ και 4 ασίστ.

Για να παίξεις στον Ολυμπιακό, χρειάζεται να έχεις καλύτερα «νούμερα». Όμως, σίγουρα παραμένει σε περίοπτη θέση.