thrylos24.gr
Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η αποστολή του Θρύλου για το ματς με τη Λουντογκόρετς!

Ανακοινώθηκε η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τον αγώνα με τη Λουντογκόρετς που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς. Η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Ρέντη και το ευχάριστο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν υπολογίζει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη για τον αγώνα με τους Βούλγαρους και αυτή είναι η μοναδική απουσία που καλείται να αντιμετωπίσει. Στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς πήρε 23 ποδοσφαιριστές και σε αυτούς δεν συμπεριέλαβε τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος μόλις χθες έφτασε στην Ελλάδα.

Αναλυτικά στην αποστολή για το ματς με τη Λουντογκόρετς είναι οι: Τζολάκης, Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.