Τέσσερα κρούσματα και πολλά προβλήματα ο Ολυμπιακός πριν τον Απόλλωνα. Επιστροφές Καρμπόβνικ, Μανωλά, Λοβέρα. Εκτός Σωκράτης, Λαλά, Ρόνι, Ανδρούτσος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Μάξι Λοβέρα, καθώς οι ενέργειες της ΠΑΕ ήταν έγκαιρες και η μπλε κάρτα του εστάλη στην ΕΠΟ, μέσω του συστήματος TMS της FIFA.

Μάλιστα, ο Αργεντινός βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των Ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Κένι Λαλά, Θανάσης Ανδρούτσος, Ρόνι Λόπες, Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Επίσης, εκτός παραμένει και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός είναι και οι 5 που έχουν αποχωρήσει για να συμμετάσχουν στο Κόπα Αφρικα (Αγκιμπού, Ονιεκούρου, Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Νίκολιτς, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Μαυρουδής, Βρουσάι, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.