Έγιναν γνωστά τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία, κατά την περίοδο 26/6 έως και 4/7. Δείτε τα έξι ματς που θα δούμε τον Θρύλο…

Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν ξεκινά την προετοιμασία του κι επίσημα αύριο Τετάρτη (16/6) στο Ρέντη. Εκεί θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψε στην Ελλάδα, ώστε να κλείσει τις τελευταίες λεπτομέρειες που υπήρχαν.

Σήμερα Τρίτη, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των φιλικών που θα κληθεί να δώσει η ομάδα μας. Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στην Αυστρία από της 26 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου.

Εκεί θα αντιμετωπίσει στο πρώτο φιλικό την Βομφσμπέργκερ, στις 19:00 (ώρα Ελλάδος), στο Βεργκλ. Μετέπειτα θα κοντραριστεί με την Κράσνονταρ, μια ημέρα μετά, επίσης την ίδια ώρα, στο Κουφστάιν.

Στις 29/6 θα αντιμετωπίσει την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ στο Κίρχντορφ, επίσης ίδια ώρα. Μια μέρα αργότερα θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Σβαρτς της Αυστρίας.

Τέλος, στις 2/7 θα αντιμετωπίσει την Ούφα επίσης στο Κουφστάιν, ενώ ολοκληρώνει τα φιλικά επί Αυστριακού εδάφους με το ματς επί της Κραϊόβα, στο Σβάρτς ξανά!

Σε αυτά τα ματς θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε γεύση του νέου Θρύλου που χτίζεται. Φυσικά, άπαντες ανυπομονούμε να δούμε ξανά σε δράση την αγαπημένη μας ομάδα.