Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει την… ανανέωση με τον Πέδρο Μαρτίνς, για τα επόμενα δύο χρόνια!

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι να «δέσει» για όσο γίνεται περισσότερα χρόνια, τον Πορτογάλο «πρωτομάστορα», Πέδρο Μαρτίνς.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε δρόμο επιτυχιών και σημαντικό έργο έχει πραγματοποιήσει ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος έχει την αμέριστη στήριξη της διοίκησης και συγκεκριμένα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εδώ και μεγάλο διάστημα, οι δύο πλευρές συζητούν τον τρόπο που θα συνεχίσουν μαζί τη συνεργασία. Και οι εξελίξεις τρέχουν…

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Πορτογάλο, με τον Μαρτίνς να δίνει τα χέρια για νέο διετές συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο που υπάρχει ήδη, ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, όμως ο «καθηγητής» δεν το κουνάει από τον Πειραιά. Να θυμίσουμε πως υπάρχουν συχνά πυκνά, αρκετά σενάρια για ενδιαφέρον προς τον ίδιο, όμως η προτεραιότητα του προπονητή αφορά τον Ολυμπιακό και ΜΟΝΟ. Το κλίμα είναι θετικό και από τις δύο πλευρές, άρα είναι φυσικό επακόλουθο η συμφωνία! Το θέμα υπήρχε ως προς το οικονομικό, όμως όλα έχουν λυθεί!

Ολυμπιακός και Μαρτίνς θα καθίσουν στο τραπέζι πολύ σύντομα για να υπογράψουν το συμβόλαιο διετούς διάρκειας, δηλαδή ως το 2024. Αναμένουμε εξελίξεις με… επισημότητα πλέον!