Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε το καλοκαίρι, ενώ ήρθε η ώρα να τον φέρει πίσω για να δώσει μία ακόμα λύση στον Πέδρο Μαρτίνς...

Μετά τον Κώστα Μανωλά, τον Μάξι Λοβέρα και τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο Ολυμπιακός προχωρά σε τέταρτη προσθήκη στο ρόστερ του. Αναφερόμαστε στον Μαμαντού Κανέ ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι, έμεινε δανεικός στην Νέφτσι Μπακού και πλέον έρχεται για να μπει στην εξίσωση από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 25χρονος άσος ήταν στην αποστολή της Γουϊνέας για το Κόπα Άφρικα μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά, έρχεται στην Ελλάδα και θα έχει την ευκαιρία να ενταχθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Ο Κανέ είναι μια κλασική περίπτωση αμυντικού χαφ με πολλά τρεξίματα και μεγάλη συμβολή στις δύο φάσεις του transition. Λογικά ο 25χρονος θα φτάσει στην Αθήνα μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά. Και θα μπει άμεσα στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας.

O Κανέ έρχεται στον Ολυμπιακό έχοντας μία πολύ γεμάτη σεζόν ως τώρα με την – πρώην πλέον – ομάδα του αφού μετράει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και ένα γκολ.