Ο Πορτογάλος στόπερ, Ρούμπεν Σεμέδο, είναι κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση επί του Λεβαδειακού στο Κύπελλο Ελλάδος (1/12, 17:00).

Ρούμπεν Σεμέδο: Επέστρεψε για τα καλά στις επίσημες υποχρεώσεις του Θρύλου.

Ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των Πειραιωτών, την οποία ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και αφορά την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου στη Λιβαδειά. Η ομάδα μας, να θυμίσουμε, αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Όσο για τον Σεμέδο, το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στο Ρέντη και τις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα, αυτό έκανε τον Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει και ενδεχομένως να του δώσει κάποιο χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου.

Ο Σεμέδο βρίσκεται σε αποστολή του Θρύλου, για πρώτη φορά μετά τον επαναληπτικό με τη Λουντογκόρετς, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τότε, έχει κυλήσει αρκετό νερό στο… αυλάκι. Ο παίκτης έχει αφήσει πίσω του τις περιπέτειες που είχε, σκοπεύοντας να αλλάξει πρόσωπο!

Μετά από τέσσερις μήνες, ο Ολυμπιακός του δίνει την ευκαιρία, με τον Πορτογάλο να μετρά αντίστροφα και να καλείται να αρπάξει την ευκαιρία, για το δικό του καλό.