Ο Τικίνιο Σοάρες, το πρωί της Δευτέρας, υπεβλήθη σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση την οποία έκανε ο Χρήστος Θέος και αναμένεται να επιστρέψει σε 6 βδομάδες.

Σήμερα το πρωί, ο στράικερ του Ολυμπιακού, Τικίνιο Σοάρες πέρασε την πόρτα του χειρουργείο. Καθώς έπρεπε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε στον δεξιό του ώμο, κατά το φιλικό της ομάδας μας επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο Τικίνιο υπεβλήθη το πρωί της Δευτέρας σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης ρήξεως δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο, στο θεραπευτήριο Metropolitan.

Πλέον, ξεκινάει η αποθεραπεία του Βραζιλιάνου, κάνοντας αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο χορτάρι! Υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός περίπου 6 βδομάδες. Ενώ βέβαια, όπως είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς, θα χάσει όλα τα επίσημα ματς των προκριματικών φέτος το καλοκαίρι.

Στις 4 βδομάδες αποθεραπείας αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο, ενώ μετά από 2 εβδομάδες θα μπορεί να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα, ήρθε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το «κρεβάτι του πόνου». Δείτε τη: