Έτοιμος να δείξει εμπιστοσύνη στους παλιούς του ποδοσφαιριστές είναι ο Πέδρο Μαρτίνς για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση στο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει σηκώσει κεφάλι και είναι έτοιμος για μία συνταγή άκρως πετυχημένη. Θα εμπιστευθεί τους παλιούς, αλλά και έτοιμους… για να πάρει την πρόκριση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τσεκάρει συνεχώς τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του για να ξέρει πως θα παίξει κόντρα στη Λουντογκόρετς. Τα πράγματα, ωστόσο είναι ξεκάθαρα για το τι ετοιμάζει ο κόουτς για το παιχνίδι με τους Βούλγαρους. Πρόκειται για ένα ματς το οποίο είναι πολύ κρίσιμο και διακυβεύονται πολλά για τον σύλλογο.

Η σκέψη του Πορτογάλου προπονητή είναι συγκεκριμένη και σκοπεύει να πάει σε αυτό το παιχνίδι να πάει με τους παλιούς του ποδοσφαιριστές για να πάρει την πρόκριση. Τι σημαίνει αυτό; Ο κόουτς θα πάει με το σχήμα που έβγαλε την περσινή χρονιά και δύσκολα θα δούμε κάποιο νέο πρόσωπο. Ίσως μόνο ο Βατσλίκ να εμφανιστεί στο σχήμα και αυτό λόγω εμπειρίας, αλλά κατά τα άλλα ο Μαρτίνς δεν θέλει και δεν έχει σκοπό για πειραματισμούς.

Θα εμπιστευτεί ένα σχήμα με περισσότερους παλιούς ποδοσφαιριστές και είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και ο Ανδρούτσος είναι φαβορί για να επανέλθει στην ενδεκάδα. Στα χαφ ο Μαρτίνς θέλει να βάλει την τριάδα Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να το πετύχει και στην επίθεση θα πάει με Βαλμπουενά, Μασούρα, Ελ Αραμπί.