Ο Ολυμπιακός οφείλει να σπάσει με κυνικό τρόπο ακόμη ένα «μπλόκο», αντιμετωπίζοντας σήμερα (20/2, 17:15, COSMOTE Sport2) τον Βόλο για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες, μετά την ήττα στο Μπέργκαμο, αποτέλεσμα όμως που τους διατηρεί στο παιχνίδι της πρόκρισης για τους «16» του Europa League, επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Και μάλιστα, σε ένα ματς-μπλόκο, καθώς αντιμετωπίζουν τον Βόλο για την 24η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.

Μιλάμε για ένα άκρως επικίνδυνο ματς, αλλά και εξίσου σημαντικό. Καθώς, εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει, διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του. Εάν όμως χαθεί, τότε αυτομάτως δημιουργείται πίεση στους «ερυθρόλευκους».

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακατέψει την τράπουλα και θα βάλει όσους εκείνος θεωρεί έτοιμους για την σημερινή «μάχη».

Εκτός για το ματς έχουν μείνει οι Μανωλάς, Λόπες και Ανδρούτσος, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Δείτε την αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Από ‘κει κι ύστερα, όταν με το καλό έρθει η νίκη και το τρίποντο, τότε θα υπάρχει όλος ο χρόνος για να δουλέψουν σωστά και μελετημένα οι Πειραιώτες, για το ματς της Πέμπτης επί της Αταλάντα. Έως τότε… να τελειώνουμε με τους «εξυγιαντές».