Μπαίνουν στην αποστολή οι Βατσλίκ και Εμβιλά που επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να στερείται τις υπηρεσίες τριών άλλων παικτών του.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έφτασε και για τον Ολυμπιακό, τη Κυριακή 12/9 αναμετράται με τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στόχος των ερυθρολεύκων είναι να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Τις τελευταίες ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αρκετούς προβληματισμούς σχετικά με την αποστολή του για το εν λόγω παιχνίδι, καθώς πλην των αρκετών τραυματισμών είχε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα των Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά που κατά το ταξίδι τους στη Γουινέα πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα.

Τέλος καλό, όλα καλά, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν ασφαλείς στην Ελλάδα, ωστόσο δεν θα βρίσκονται στην λίστα του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Όπως ακριβώς και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος δε ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, χάνοντας και τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας απέναντι σε Κόσοβο και Σουηδία.

Ωστόσο στην αποστολή των ερυθρολεύκων συμπεριλήφθηκαν οι Τόμας Βατσλίκ και Γιάν Εμβιλά, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, οπότε και τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.