Ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση πως όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν θέση στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός, την ερχόμενη Πέμπτη έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση, ένα ματς «τελικό». Αντιμετωπίζει την Αταλάντα για τη δεύτερη αναμέτρηση των μπαράζ για το Europa League, ματς που δίνει την πρόκριση για τους «16» του θεσμού. Ο Θρύλος αναμένεται να αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους του, τον 12ο παίκτη του!

Όπως γνωρίζετε, η Κυβέρνηση και οι ειδικοί επιτρέπουν το 50% της χωρητικότητας των εξεδρών. Αυτό σημαίνει απλά, πως ο Ολυμπιακός θα έχει 16.000 οπαδούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ημέρα του αγώνα.

Ο κόσμος εύλογα αναρωτιέται το ποιοι θα βρίσκονται στον ΝΑΟ μας για την ξεχωριστή αυτή αναμέτρηση. Οι σίγουροι έως τώρα είναι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Εκείνοι θα μπουν σε όλα τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων», από τη στιγμή που έχουν προπληρώσει τη θέση τους.

Πέραν των οπαδών που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας, θα βγουν και κάποια -ελάχιστα- εισιτήρια προς διάθεση στο κοινό. Δεν γνωρίζουμε όμως ποιος θα είναι ο ακριβής αριθμός από την ΠΑΕ.

Θα παίξει σημαντικό ρόλο από το πόσοι θα βρίσκονται από την UEFA, όπως και χορηγοί. Έως τη Δευτέρα, όλα αυτά θα είναι γνωστά, ενώ θα υπάρχει κι επίσημη ανακοίνωση. Όμως, το μόνο σίγουρο είναι πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα βρίσκονται μόνιμα στον ΝΑΟ.