thrylos24.gr
Super League

Ολυμπιακός – Άρης: Στόχος το πρώτο απ’ τα έξι βήματα, για το 47ο!

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Κυριακής (13/3, 19:00, Novasports Prime, LIVE από το Thrylos24.gr), αντιμετωπίζει τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική των Play Off για τη Super League Interwetten.

Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει ξανά τον Άρη, αυτήν τη φορά στο «Γ. Καραϊσκάκης», μια βδομάδα μετά την απώλεια στη Θεσσαλονίκη. Στόχος, οι «ερυθρόλευκοι» να μπουν με το δεξί και να βγάλουν αντίδραση, κάνοντας παράλληλα κι ένα βήμα παραπάνω προς τον φετινό τίτλο της Super League Interwetten.

Ο Θρύλος άλλωστε, χρειάζεται έξι νίκες για να στεφθεί ξανά πρωταθλητής, για τρίτη σερί σεζόν και 47η στην ιστορία.

Για τους φιλοξενούμενους του Χερμάν Μπούργος, το ματς είναι αρκετά σημαντικό, στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» του Βορρά για την τετράδα και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League.

Ως προς το αγωνιστικό, λίγες διαφοροποιήσεις θα δούμε από Μαρτίνς και Μπούργος. Συγκεκριμένα, προστίθενται οι Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Αγκ. Καμαρά και Ρέαμπτσιουκ, ενώ οι Κίτσος, Κούντε, Ονιεκούρου και Φορτούνης παρέμειναν εκτός αποστολής.

Δείτε την αποστολή του Ολυμπιακού: 

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Λαλά, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βρουσάι, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λόπες, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Σχετικά με τον Άρη, ο Μαντσίνι… γράφτηκε στο ιατρικό δελτίο, ο Μπεναλουάν είναι κλινήρης και ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε από την Αργεντινή προχθές. Βέβαια, ο 52χρονος τεχνικός υπολογίζει στους Σούντγκρεν και Μπερτόγλιο.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

ΚουέσταΣιαμπάνης,ΓκάμαΣάσαΚαμαράΙτούμπεΜπράμπετςΦαμπιάνοΣάκιτςΜπερτόγλιοΕντιαγέΜατίγιαΣούντγκρενΓκάνεαΠάλμαΑγκμπενιένουΧαΐροβιτςΝτουκουρέΕμπακατάΛόπεθ,Μάνος.

Ο Μανούχος θα είναι ο άρχων του αγώνα, με βοηθούς τους Ψάρρη, Δημητριάδη και 4ο τον Φωτιά. Στο VAR θα είναι οι Καραντώνης και Τριανταφύλλου.